Shortlist

De shortlist is bekend! Onderstaande vijf boeken zijn genomineerd voor voor de uitverkiezing van het Managementboek van het Jaar 2019. De jury is inmiddels vol bezig met de discussie welk van deze boeken de winnaar zal worden. De winnaar zal in de avond van 18 april 2019 bekend worden gemaakt tijdens het Managementboekengala.

In dit boek een geïntegreerd perspectief op de kern van het koopproces, tweezijdige markten, platforms, data en vertrouwen.
Onze prijs: € 34,99
In dit onverminderd actuele boek deelt José Hernandez de tientallen jaren ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn advieswerk voor grote internationale bedrijven in crisis.
Onze prijs: € 34,50
Dit boek is een ontmoeting tussen de westerse manier van werken en de Japanse krijgskunst aikido, die werd ontwikkeld door grootmeester Morihei Ueshiba.
Onze prijs: € 18,99
Hoe schep je een excellente cultuur, hoe maak je een tribe van je organisatie, welke antropologische lessen kun je toepassen als leider, veranderaar, consultant? Kramer en Braun geven antwoord.
Onze prijs: € 40,90
Dit boek is bedoeld als gereedschap. Het biedt concepten en taal voor wie anderen wil mobiliseren om samen aan oplossingen te werken.
Onze prijs: € 32,50
*Deze lijst is gesorteerd op willekeurige volgorde.