De jury in 2017

José Otte
Dr. José W. Otte MBA wil de kracht van anderen helpen ontdekken en vergroten, zodat zij kunnen leven vanuit hun authentieke kern. Zij onderzoekt leiderschap in het nieuwe wereldbeeld. Ze promoveerde aan de Universiteit Tilburg in Organizational Behavioral Sciences, in 2015 en heeft een MBA van Kingston University in Londen. Sinds begin 2009 schrijft zij recensies voor Managementboek.
Volg José W. Otte op Twitter: @JoseOtte en bekijk haar Linkedinprofiel.
Nico Jong
Nico Jong is 30 jaar actief in de overheidscommunicatie. Onder andere als hoofd Communicatie van de Koninklijke Landmacht en nu als senior adviseur Communicatieonderzoek bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Nico Jong schrijft sinds 2012 recensies voor Managementboek.
Volg Nico Jong op Twitter: @NicoJong en bekijk zijn LinkedInprofiel.
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge is spreker en trainer op het gebied van (extreme) klantgerichtheid en onderscheidend verkopen. Ze schreef daar ook verschillende boeken over, is zelfstandig ondernemer en blogt en vlogt regelmatig op danielledejonge.nl. De Jonge schrijft sinds 2008 recensies voor Managementboek.
Volg Daniëlle de Jonge op YouTube en bekijk haar LinkedInprofiel.
Sonja de Bruin
Ing. Sonja de Bruin > studeerde elektrotechniek en is eigenaar van Themis Consultancy. Zij geeft advies en ondersteuning op het gebied van kwaliteitsmanagement aan organisaties, die zich bezig houden met software development en systems engineering. Zij zoekt de oplossing in een evenwichtige combinatie tussen techniek, organisatie (mens) en proces. De Bruin schrijft sinds 2013 recensies voor Managementboek.
Volg Sonja de Bruin op Twitter: @SonjaThemis en bekijk haar LinkedInprofiel.
Martin van Staveren
Dr. ir. Martin Th. van Staveren MBA heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond. Hij promoveerde op risicomanagement in organisaties. Met risicobureau VSRM helpt hij organisaties risicogestuurd te werken, vanuit zijn gelijknamige boek. Van Staveren is ook kerndocent in de executive masteropleidingen Risicomanagement en Public Management, Universiteit Twente. Hij schrijft sinds 2011 recensies voor Managementboek.
Volg Martin van Staveren op Twitter: @martinvsrm en bekijk zijn LinkedInprofiel.
Rudy Kor
Rudy Kor is als organisatieadviseur verbonden aan Twynstra Gudde – Adviseurs en Managers in Amersfoort. Hij heeft zich gespecialiseerd in (project)managementvraagstukken met aandacht voor onderwerpen als inrichting van de projectorganisatie, het opdrachtgeverschap en leiderschap.
Volg Rudy Kor op Twitter: @rudykor en bekijk zijn LinkedInprofiel.