Managementboek van het Jaar 2014

De winnaar van Managementboek van het Jaar 2014 is bekend. Het boek Zakendoen in de nieuwe economie van Marga Hoek heeft dit jaar de prijs gewonnen. De jury maakte de winnaar bekend op donderdag 17 april tijdens het 11e Managementboekengala in de Rode Hoed te Amsterdam.

Uit 250 managementboeken nomineerde een onafhankelijke vakjury 5 titels voor de titel ‘Managementboek van het Jaar’. Uiteindelijk koos de jury het winnende boek. Op vrijdag 18 april publiceren we hier het juryrapport.

De vraag die iedere ondernemer anno 2013 op de lippen brandt: hoe verdien je als ondernemer je geld in een nieuwe duurzame economie? Marga Hoek geeft in dit boek het antwoord.
Onze prijs: € 40,00

Achtergrond

De eerste verkiezing van het Managementboek van het Jaar vond plaats in 2003. Sinds het ontstaan van het Managementboekengala in 2004 wordt deze toonaangevende prijs traditiegetrouw tijdens deze gelegenheid uitgereikt. De Rode Hoed is op deze avond een feestelijke ontmoetingsplaats voor auteurs, uitgevers en lezers van boeken die op zoveel momenten in het jaar managers en professionals ten dienste staan. De winnaar ontvangt een bronzen beeld, ontworpen door beeldhouwster Riky van Lint.

De verkiezing van het Managementboek van het Jaar is een initiatief van Managementboek.nl.

Een videoimpressie van het managementboekengala in 2013